JavaScript is not enabled in your browser.

Talentgroepen

Heb jij extra veel interesse in Art, Digital science, The coolest and Safest Kitchen Event, Dans, Spaans of Sport+? 
Schrijf je dan in voor de Talentgroep van jouw keuze! De Talentgroepen sluiten aan op je rooster en vinden gewoon plaats op school. Alle Talentgroepen vinden plaats in ons schoolgebouw. Bij Sport+ ga je wel regelmatig naar sportverenigingen in de directe omgeving.

ART

Ben je creatief? Teken of schilder je graag? Dan is onze Talentgroep Art echt iets voor jou. Je gaat je eigen kunst maken met leuke tips en trucs van je docenten. Vind je het leuk om te ontwerpen? Met de 3D-printer maak je hippe sieraden, originele telefoonhoesjes en wat je zelf maar bedenkt!

DIGITAL SCIENCE

De toekomst vraagt om andere vaardigheden op het gebied van informatie verwerken, presentatie en creativiteit. Met deze talentgroep ben je op de toekomst voorbereid!

SPORT+

Hou je van sporten en wil je kennismaken met andere vormen van sport? Onze gymdocenten heb- ben een zeer afwisselend programma, dat je met veel plezier zult volgen!

THE COOLEST AND SAFEST KITCHEN EVENT

In ons laboratorium gaan wij verschillende aspecten van voeding onderzoeken en natuurlijk ook lekkere recepten maken. En je leert nog veel meer over o.a. veiligheid, productie van voedsel, etc.

DANS

Bewegen is heel leuk, muziek is leuk, de combinatie is TOP!
Hou jij ook zo van dansen en staat je tiktop account helemaal vol met eigen filmpjes? Dan is het tijd om een stapje verder te gaan met deze talentgroep. Let's dance!

Meer informatie

Keuze en kosten
Je kunt maar één talentgroep kiezen. 
De kosten voor de talentgroep zijn 75 euro per schooljaar.

Een keer proberen?
Weet je nog niet of een Talentgroep bij je past, kom dan een keertje meelopen. De datum hiervan zal binnenkort verschijnen op deze website.