JavaScript is not enabled in your browser.

Groep 8 informatie

Welkom

Beste jongens en meisjes, beste ouders,

Welkom op onze school. We hopen dat je een plezierige tijd beleeft en dat je veel leert waar je in je leven ook veel aan hebt. En je misschien wel een voorsprong geeft op anderen. Die kans is wel groot, want op de meeste punten krijgt onze school ook een goed cijfer. En dat betekent dat je aan de start er al goed voor staat.

Goed voor elkaar zeggen we hier. We gaan voor een prettige omgang met elkaar en zorgen tegelijkertijd voor uitstekend onderwijs. We hebben de beste docenten bijvoorbeeld. En dan heb ik het niet alleen over hun kennis, maar ook begrip van de leerlingen en de omgang met elkaar.

Onze school is netjes en schoon. Da’s belangrijk. Dat willen we graag samen zo houden. Oja…goede wifi he. Technologie speelt bij ons een grote rol. En over spelen gesproken; er speelt altijd wel iemand op een muziekinstrument. Muziek verbindt en is ook reuze gezellig.

Op onze St.-Jozefmavo leer je van docenten én van elkaar. Een fijne omgang leert je hoe je je later in de maatschappij weerbaar kunt zijn en kunt opkomen voor jezelf. Ik vind het belangrijk dat je respectvol met docenten omgaat. Want wat is het toch geweldig dat we mensen hebben die dag in, dag uit jullie het allerbeste willen bijbrengen.

Ik hoor wel eens zeggen dat je recht hebt op onderwijs, maar ik noem het liever een voorrecht. Want kennis en vaardigheden maken je leven zoveel leuker en beter en uiteindelijk levert dat geluk op. En dat geluk gun ik jullie allemaal.

Zet ‘m op in 2023. En…wees goed voor elkaar.

Dhr. W.J. (Willem) Punt
Directeur St.- JozefmavoIntroductieweek
Talentgroepen
Kansklas Havo
Tutoren
Bereikbaarheid
Onze folder