JavaScript is not enabled in your browser.

Jozefdag

De Jozefdag is een jaarlijks terugkerende goede doelendag op de St.-Jozefmavo. Op deze dag halen leerlingen en medewerkers van de St.- Jozefmavo in Vlaardingen geld op voor haar zusterschool in Kakrigu in Kenia, de St. Josephs secondary girls’ school.

In de afgelopen jaren hebben wij al vele mooie zaken kunnen realiseren door de in- zet van onze leerlingen en door onze sponsors. Te denken valt aan de bouw van een waterput, de aanschaf van nieuwe leermiddelen en het bekostigen van onderwijs voor de allerarmste meisjes.

Jozefmarkt

Een vast onderdeel van de Jozefdag is altijd de Jozefmarkt. Tussen 13.00 uur en 16.00 uur is de school open voor iedereen die een kijkje wil komen nemen. U kunt op de markt een bijdrage leveren door iets te kopen op de plantenmarkt, een lootje te kopen bij het rad van fortuin of iets lekkers te eten te kopen. 

Nieuw dit jaar is dat ook buurtbewoners en andere geïnteresseerden een kraampje kunnen huren op de jozefmarkt. Voor €5,- en 50% van de opbrengst van het kraampje kunt u ook op deze manier een bijdrage leveren aan een leuke middag voor de buurt en een heel mooi doel.

Voor meer informatie, voor de huur van een kraampje of als u op een andere manier de helpende hand wilt bieden kunt u contact opnemen met mw. A. Ros. Dit kan via mail (aros@sjm.nl) of via het volgende telefoonnummer: 010 – 4744166.

Kenia

In september 2018 zijn twee medewerkers van de St.-Jozefmavo naar Kenia gegaan om daar onze zusterschool te bezoeken. Hieronder volgt een reisverslag in beeld en woord.