JavaScript is not enabled in your browser.
Ouders |

Nieuwe directeur-bestuurder per 01-12-2023

Geachte ouder(s)/verzorger(s),

De Raad van Toezicht is verheugd u te kunnen informeren over de benoeming van een nieuwe directeur-bestuurder.
Met ingang van 1 december 2023 zal de heer J.M. (Jurriaan) Govaart deze positie gaan bekleden. Voor velen van u is hij geen onbekende: de heer Govaart is al geruime tijd als teamleider en lid van het managementteam aan de school verbonden.
Wij hebben alle vertrouwen in de voortzetting van de prettige samenwerking met u onder onze nieuwe directeur-bestuurder.



Beste leerlingen,

Zoals jullie wellicht weten heeft meneer Punt per 1 november een andere baan aangenomen op een school in Leiden. Met heel veel trots mag ik dan ook melden dat ik per 1 december meneer Punt zal opvolgen als directeur van onze school. Ik loop al vele jaren met heel veel plezier rond op de St.-Jozefmavo en zal dat nog heel wat jaren volhouden. Ik wil gaan voor kwalitatief goed onderwijs in combinatie met een onvergetelijke schooltijd!
We zien elkaar!

Met vriendelijke groet,

J.M. (Jurriaan) Govaart

Aanbevolen nieuwsberichten

Heel veel plezier en vriendschappen
|

De voorbereidingen zijn begonnen.....

...
Lees verder
|

Examens zijn begonnen

Vandaag zijn de examens begonnen, iets waar jullie al vier of vijf jaar hard voor gewerkt hebben.  Jullie hebben veel geleerd en zijn klaar om di...
Lees verder
|

Vacature lid Raad van Toezicht

Wij zijn op zoek naar twee nieuwe leden voor onze Raad van Toezicht. Interesse? Klik voor meer informatie op "Menu', kies het tabblad 'Vacature' en kl...
Lees verder