JavaScript is not enabled in your browser.
|

Introductiekamp Ommen, dag 2 (groep 2)

Vanmorgen was een groot deel van de groep al vroeg uit de veren. Ze hadden er zin in!, net als wij. Dat is niet zo gek na een spannende en gezellige avond in het bos. De docenten zaten verspreid in het bos en moesten dierengeluiden maken. De leerlingen mochten per groepje één zaklamp meenemen en op zoek naar de docenten in een donker bos. Dat vond iedereen best wel spannend! Daarna mochten de leerlingen nog even relaxen in het kamphuis en daarna zijn we lekker gaan slapen. Nou ja, slapen… Het was nog lang onrustig in het huis.

Na het ontbijt was er weer wat vrije tijd, waarna we weer lekker op pad zijn gegaan! En wat een fantastisch weer is het weer vandaag.

Klas 1C is gaan longboarden en heeft het hoogteparcours afgelegd. Op voorhand vonden ze het best wel spannend, maar met wat aanmoediging en vertrouwen van de docenten, heeft iedereen het gedaan! Je angst overwinnen is echt iets om trots op te zijn! Toppers.

Klas 1D is gaan mountainbiken. Dat was een spannende tocht met best wat steile heuvels. Een aantal fanatiekelingen hebben hun nieuwe sport helemaal uitgevonden en hebben zelfs trucs geleerd op de mountainbike. Ook hier was het heel gaaf om te zien dat angsten werden overwonnen.

Klas 1F ging de kajak in! Ook zij hebben genoten. Het was soms best nog lastig en de armspieren moesten goed getraind worden, maar ook dit heeft iedereen goed gedaan! Ze hebben genoten.

Na de lunch werd het activiteitenprogramma afgewisseld en deed iedere klas een andere activiteit.

Bij terugkomst bij het kamphuis hadden we nog even lekker de tijd om van het mooie weer te genieten.

Na het avondeten, dat bestond uit broodjes hamburger, zijn we ons gaan klaar maken voor het feest! De mooiste outfits verschenen uit de tassen en wat maakten ze er een feestje van met z’n allen.

Na de disco hebben ze nog even nagenoten op de kamer en zijn daarna als een blok in slaap gevallen.

Morgen sluiten we deze geweldige dagen af met een bezoekje aan Slagharen en daarna zijn alle ouders vast weer heel blij om hun kinderen terug te zien.

Tot morgen!

 

 

Aanbevolen nieuwsberichten

Heel veel plezier en vriendschappen
|

Challenge day

Sinds 2013 organiseert de St.-Jozefmavo Challenge Day. Een tweede lustrum is al bijna bereikt. De Jozefmavo is dan ook een school met het Challenge Da...
Lees verder
|

Omgaan met geldzorgen

Ieder kind heeft recht op hetzelfde onderwijs. In deze financieel moeilijke tijden ligt dit wel eens lastiger. De snel oplopende kosten voor levensond...
Lees verder
|

Uitkomsten tevredenheidsonderzoek 2021-2022

De St.-Jozefmavo is een lerende organisatie en hecht grote waarde aan de tevredenheid van de leerlingen en diens ouders/verzorgers. Ieder jaar vindt e...
Lees verder