JavaScript is not enabled in your browser.
|

Introductiekamp Ommen, dag 2

Ommen 2022-2023 introductiekamp
Zoals beloofd begin ik dit verslag met gisteravond. Na het emmerspel in het bos werd het schemerig. Dat was het tijdstip om er wat spanning in te brengen met het dierengeluidenspel. Nadat de leerlingen in groepjes van 5 werden verdeeld moesten ze in het donkere bos op zoek naar de poes, de hond, de duif en de gorilla en de koe. Deze 5 zaten verstopt in het bos, achter bomen of liggend op de grond.

Dit was voor de docenten net zo spannend als voor de leerlingen. De leerlingen moesten op de geluiden afgaan die deze dieren normaal maken. Als begeleiders lagen op de grond en met geen hand voor ogen liepen de leerlingen bijna over ons heen. Ook denken wij dat ongeveer pas over een maand de flora en fauna weer terugkeert in de bossen van Ommen.

Na een nacht met weinig slaap maar wel veel gesnurk begonnen wij aan dag 2. Het rooster van de vorige dag werd gerouleerd, waardoor nu de andere groepen aan de beurt waren met het mountainbiken, het hoogteparcours en het kajakken. De weergoden waren ons goed gezind en wederom heeft iedereen genoten van een prachtige dag.

Wij maken ons op voor een hamburger diner, daarna gaan de leerlingen zich verkleden voor de flitsende proud to be fout disco.

Morgen gaan we richting Slagharen, hopelijk na een iets betere nachtrust. Daar sluiten we deze mooie drie dagen af met een uitdagende dag in de achtbanen. We hopen dat deze drie dagen een mooi begin waren van een prachtige tijd voor onze nieuwe Jozefijnen!
Tot morgen.....

Aanbevolen nieuwsberichten

Heel veel plezier en vriendschappen
|

Challenge day

Sinds 2013 organiseert de St.-Jozefmavo Challenge Day. Een tweede lustrum is al bijna bereikt. De Jozefmavo is dan ook een school met het Challenge Da...
Lees verder
|

Omgaan met geldzorgen

Ieder kind heeft recht op hetzelfde onderwijs. In deze financieel moeilijke tijden ligt dit wel eens lastiger. De snel oplopende kosten voor levensond...
Lees verder
|

Uitkomsten tevredenheidsonderzoek 2021-2022

De St.-Jozefmavo is een lerende organisatie en hecht grote waarde aan de tevredenheid van de leerlingen en diens ouders/verzorgers. Ieder jaar vindt e...
Lees verder