JavaScript is not enabled in your browser.
|

Introductiekamp Ommen, dag 2

Ommen 2022-2023 introductiekamp
Zoals beloofd begin ik dit verslag met gisteravond. Na het emmerspel in het bos werd het schemerig. Dat was het tijdstip om er wat spanning in te brengen met het dierengeluidenspel. Nadat de leerlingen in groepjes van 5 werden verdeeld moesten ze in het donkere bos op zoek naar de poes, de hond, de duif en de gorilla en de koe. Deze 5 zaten verstopt in het bos, achter bomen of liggend op de grond.

Dit was voor de docenten net zo spannend als voor de leerlingen. De leerlingen moesten op de geluiden afgaan die deze dieren normaal maken. Als begeleiders lagen op de grond en met geen hand voor ogen liepen de leerlingen bijna over ons heen. Ook denken wij dat ongeveer pas over een maand de flora en fauna weer terugkeert in de bossen van Ommen.

Na een nacht met weinig slaap maar wel veel gesnurk begonnen wij aan dag 2. Het rooster van de vorige dag werd gerouleerd, waardoor nu de andere groepen aan de beurt waren met het mountainbiken, het hoogteparcours en het kajakken. De weergoden waren ons goed gezind en wederom heeft iedereen genoten van een prachtige dag.

Wij maken ons op voor een hamburger diner, daarna gaan de leerlingen zich verkleden voor de flitsende proud to be fout disco.

Morgen gaan we richting Slagharen, hopelijk na een iets betere nachtrust. Daar sluiten we deze mooie drie dagen af met een uitdagende dag in de achtbanen. We hopen dat deze drie dagen een mooi begin waren van een prachtige tijd voor onze nieuwe Jozefijnen!
Tot morgen.....

Aanbevolen nieuwsberichten

Heel veel plezier en vriendschappen
Ouders |

VERWACHTE AANKOMSTTIJD BUSSEN

Verwachte aankomsttijd: 20:00 uur(update 18.58 uur)...
Lees verder
Ouders |

Dag 2 (groep 2) kamp Ommen

Lieve ouders, We hebben er weer een heerlijke dag op zitten. Het weer is natuurlijk geweldig en de sfeer is top. Gisteravond zijn de kindere...
Lees verder
Ouders |

Dag 1 (groep 2) kamp Ommen

Het is woensdagochtend 6 september, een mooie nazomerochtend. De zon schijnt al vroeg en de eerste kinderen én ouders staan al op het schoolple...
Lees verder