JavaScript is not enabled in your browser.
|

Introductiekamp Ommen, dag 1 (groep 2)

Vanochtend stroomde het schoolplein al vroeg vol met gespannen gezichtjes, zowel van de leerlingen als zeker ook van de ouders. Hoe spannend is het om zo snel al met elkaar op kamp te gaan en hoe spannend is het om je kind een aantal dagen te moeten missen. Gelukkig hebben we het heel gezellig en fijn met elkaar!

Na het uitzwaaien en luid getoeter, vertrokken we richting Ommen. Na een gezellige busreis was de meeste spanning bij de leerlingen verdwenen. Bij aankomst zijn we de kamers in orde gaan maken en zijn we begonnen met de activiteiten.

We hadden prachtig weer vandaag. Klas 1C is gaan mountainbiken. Wat vonden ze het leuk!

Klas 1D is gaan kajakken. Dat was best nog moeilijk. Na een aantal keer in het groen te zijn beland, zijn we allemaal uiteindelijk met sterke armspieren veilig op de kant teruggekeerd. Een aantal stoere jongens en meiden zijn vervolgens nog even gaan zwemmen. Wandelend terug naar het kamphuis konden de leerlingen opdrogen en hadden ze wat vrije tijd. Ze zijn lekker met elkaar gaan sporten of even lekker gaan chillen.

Klas 1F is gaan longboarden. Dat zag er superstoer uit! Ook hebben ze een hoogteparcours afgelegd. Dat was best wel hoog! Gelukkig is het allemaal goed gegaan.
Als avondeten hadden we pasta en wat hebben de leerlingen lekker gegeten.

Ommen 2022-2023 introductiekamp

Na het eten zijn we een spel gaan doen in het bos en zo meteen gaan we het bos in. In het donker… Voor het dierengeluidenspel. Dat wordt vast heel spannend….
Morgen vertellen we daar meer over! Als we nu voor ons uit kijken zien we een hele leuke groep kinderen die het ontzettend leuk heeft met elkaar.
We verheugen ons op de komende dagen en slaap lekker voor straks!

Aanbevolen nieuwsberichten

Heel veel plezier en vriendschappen
|

Challenge day

Sinds 2013 organiseert de St.-Jozefmavo Challenge Day. Een tweede lustrum is al bijna bereikt. De Jozefmavo is dan ook een school met het Challenge Da...
Lees verder
|

Omgaan met geldzorgen

Ieder kind heeft recht op hetzelfde onderwijs. In deze financieel moeilijke tijden ligt dit wel eens lastiger. De snel oplopende kosten voor levensond...
Lees verder
|

Uitkomsten tevredenheidsonderzoek 2021-2022

De St.-Jozefmavo is een lerende organisatie en hecht grote waarde aan de tevredenheid van de leerlingen en diens ouders/verzorgers. Ieder jaar vindt e...
Lees verder