JavaScript is not enabled in your browser.
Ouders |

Dag 2 Kamp Ommen

Nog even terugkijkend op de avond van gisteren. Er was iets heel essentieels vergeten te melden. De leerlingen hadden namelijk ook heerlijk gegeten. Meestal is het tijdens kamp een gewoonte om heel veel en lekker te klagen over het eten. En het werkt zo, als er 1 gaat klagen gaan ze allemaal klagen.
Maar niets van dat alles, de leerlingen stonden namelijk in de rij voor de tweede ronde. Heerlijke pasta gevuld met verse groente, een gemende salade, stokbrood met kruidenboter, en meloen als toetje. 

Het dierengeluiden spel in het donkere bos was echt heel spannend. De leerlingen gingen in groepjes het bos in om de daar verstopte dieren te zoeken. Tijdens het schrijven van dit stukje (dinsdagmiddag 15.30 uur) zijn wij nog steeds op zoek naar de zeurende kat.    

 Wij zijn trots op uw zoon/dochter die ondanks de korte nacht en de hoge temperatuur heel actief bezig zijn op de fiets, longboard en het klimparcour.  Wij maken op ons voor een hamburgerparty met aansluitend de Disco. 
Kijkt u op de website voor meer foto`s 

https://www.flickr.com/photos/stjozefmavo/sets/72177720310957756/

Aanbevolen nieuwsberichten

Heel veel plezier en vriendschappen
|

noodgeval in vakantietijd

Wij zijn van vrijdag 12-07 tot maandag 19-08 op vakantie. In geval van nood kunt u een mail sturen naar: jgovaart@sjm.nl Zet in de mail uw naam , na...
Lees verder
|

LO 27-06-2024 UPDATE

...
Lees verder
|

De voorbereidingen zijn begonnen.....

...
Lees verder