JavaScript is not enabled in your browser.
Ouders |

Dag 2 (groep 2) kamp Ommen

Lieve ouders, 
We hebben er weer een heerlijke dag op zitten. Het weer is natuurlijk geweldig en de sfeer is top. 
Gisteravond zijn de kinderen in het donkere bos op zoek gegaan naar de verschillende dieren (docenten) die verstopt zaten op verschillende plekken. Dat is toch altijd wel iets spannends en dat was te merken aan de drukke, uitgelaten sfeer die er hing bij het uitleggen van het spel. Het schaap was ontzettend goed en door het hele bos te horen. De koe werd gewezen op het feit dat een koe geen ‘boe’ zegt, maar ‘mmmhoe’. Ook de docenten leren nog elke dag ????. 
Terwijl de ene klas in het bos liep, hebben de andere klassen in het kamphuis spelletjes gespeeld. Rond 23:00 ging iedereen naar zijn kamer, maar kamp is geen kamp als je niet gezellig met je vrienden en vriendinnen kletst, lacht en nog de nodige snoepjes naar binnen werkt. We zijn gelukkig allemaal ook jong geweest. 
Na een kort, maar rustig nachtje zaten we met z’n allen om 8:00 aan het ontbijt. De boterhammetjes werden gesmeerd en ook meteen voor de lunch. Vandaag hadden we namelijk een drukke planning. Dezelfde activiteiten stonden op het programma, maar dan gerouleerd. De kinderen hebben weer een feestje gemaakt van deze dag. We hebben bewondering voor hun doorzettingsvermogen. Ondanks de hitte en de drukke planning hebben we vrijwel alleen maar blije gezichtjes gezien. 
Op het moment van schrijven staat uw zoon of dochter in de rij voor een lekker broodje hamburger en salade. Als we hebben gegeten en alles weer hebben opgeruimd, is het tijd om ons klaar te maken voor de disco. We zijn benieuwd met welke foute outfits ze straks op het feest verschijnen. We gaan een feestje maken van deze laatste (feest)avond. 
Morgen gaan we er nog een gezellige dag van maken in Slagharen en dan is iedereen ook vast weer blij om hun ouders in de armen te sluiten. Of toch andersom… Loslaten is toch best wel lastig! 
Tot morgen! 

klik hier voor de fotos:
https://www.flickr.com/gp/stjozefmavo/89Du1D4F24

Aanbevolen nieuwsberichten

Heel veel plezier en vriendschappen
|

noodgeval in vakantietijd

Wij zijn van vrijdag 12-07 tot maandag 19-08 op vakantie. In geval van nood kunt u een mail sturen naar: jgovaart@sjm.nl Zet in de mail uw naam , na...
Lees verder
|

LO 27-06-2024 UPDATE

...
Lees verder
|

De voorbereidingen zijn begonnen.....

...
Lees verder