SJM
update
0
SJM Nieuws

Introductiekamp brugklas UPDATEWoensdag 21 september 2021:

Het was een betere nacht, gelukkig niet zo koud. De zon verschuilt zich achter de mist maar kan elk moment tevoorschijn komen.
Ook vandaag staan er nog 2 activiteiten op het programma. En dan tot slot het avondprogramma; de disco "Fout to be proud".
We kijken nu al terug op een heel succesvol kamp, ik zou u graag op een afstandje mee laten kijken. In de whatsappgroep van de begeleiders komen ondertussen enkele honderden foto's en filmpjes langs. Wij gaan er een complete film van maken en zullen de premiere voor de leerlingen laten plaatsvinden in de Vue bioscoop, waarschijnlijk ergens half november. We houden u op de hoogte.

Bekijk hier het filmpje van dag 3.

Dinsdag 21 september 2021:
's ochtends nog wat koud en wat bewolking maar rond 10:30 uur brak de zon door! Een hele mooie dag met veel activiteiten en pasta als eten. Nu is het helemaal stil op de camping en morgen gaan we weer verder. Bekijk hier het filmpje van dag 2.

Maandag 20 september 2021:
Vandaag zijn we om 09:00 vertrokken van school, na een voorspoedige reis kwamen we rond 11:30 aan in Giethmen. Na het leeghalen van de bus was het tijd om onze eigen tenten op te zetten. Dit ging behoorlijk gemakkelijk met een beetje teamwork.
Na de lunch was het rond 14:30 tijd voor de eerste activiteit. (Elke groep had een andere activiteit)
Om 17:30 uur was iedereen weer op het kamp bij de tentjes en na een uurtje dollen en ravotten was het tijd voor de broodjes hamburger.
Nadat iedereen zijn eigen bordje had afgewassen was het tijd voor een avondprogramma. Veel leerlingen zaten heerlijk bij het kampvuur, keken een film, maakten sieraden met mevrouw van de Vreugde of gingen gewoon chillen op het terrein. 
Een prima afsluiting van deze dag.
Om 23.00 uur gaan we naar de tent (nu, 21.55 uur liggen een aantal leerlingen al onder de dekens)
Bekijk hier het filmpje van dag 1.


DONDERDAG 23-09-2021
vertrek vanuit Ommen : 11:00 uur
Verwachte aankomst in Vlaardingen: 13:30 uurLaatste nieuwsbrieven

menu