SJM
update
0
Studieplein

Het Studieplein

Met het studieplein is er de mogelijkheid om in een rustige omgeving huiswerk te maken, leer- en maakachterstanden weg te werken bij de diverse vakken en ook om te leren "leren" en plannen.

Voor wie?

Het studieplein is bestemd voor leerlingen uit klas 1,2 en 3. 

Door wie?

Bij het studieplein zijn er altijd meerdere vakdocenten en tutoren aanwezig. Dit doen wij om de groepjes zo klein mogelijk te houden, zodat we intensief aan het werk kunnen.

Waar?

Het studieplein bevind zich op de tweede verdieping. Daar zijn dan twee stilte ruimtes, drie uitleglokalen en twee computerlokalen voor de leerlingen beschikbaar.


Wanneer?

Het studieplein begint meteen na de herfstvakantie en is op maandag, woensdag en donderdag tijdens het 8e uur (14.40-15.25 uur).
TIjdens de aanmelding kan er gekozen worden uit de volgende periodes:
* tot aan de kerstvakantie
* van kerstvakantie tot aan de voorjaarsvakantie
* van voorjaarsvakantie tot aan de meivakantie
* van meivakantie tot aan de zomervakantie

Kosten?

Aan het studieplein zijn voor ouders geen extra kosten verbonden.

Vrijwillig?

Ja, maar niet vrijblijvend. Als een leerling is aangemeld, gaan we er van uit dat hij/zij er gedurende de periode ook altijd is. Als een leerling niet verschijnt, nemen we contact op met thuis. Bij een derde keer zal de leerling niet meer kunnen deelnemen aan het studieplein.

Aanmelden

Aanmelden voor het studieplein is heel eenvoudig. Met het formulier dat hieronder te vinden is, kunt u een leerling digitaal aanmelden.

Daarna volgt er eerst een overleg met teamleider, mentor en vakdocent om te kijken of het zinvol is de leerling te plaatsen op het Studieplein. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk op de hoogte brengen van de uitslag. Deze kan positief (plaatsing) of negatief uitvallen. In het laatste geval zullen wij u natuurlijk op de hoogte brengen waarom wij hebben besloten de leerling niet te plaatsen.

 
menu