SJM
update
0
SJM Nieuws

Kerstviering 21 december 2018Beste ouders/verzorgers,
December staat in het teken van de feestdagen waarbij veel mensen samenkomen voor gezelligheid en het delen van eten en cadeaus. Toch willen wij ook stil staan bij de mensen die minder geluk hebben.
Vrijdagochtend 21 december zal op de Jozefmavo de kerstviering plaatsvinden. Tijdens deze ochtend zullen de leerlingen samen het kalenderjaar afsluiten en een positieve daad verrichten voor hun medemens.
De 1e klassen zullen zoals vanouds de vrijdag beginnen met een gezamenlijk kerstontbijt in de grote aula. Hierna gaan zij prachtige kerststukjes maken. Deze kerststukjes worden vervolgens door de leerlingen zelf naar de naast de school gelegen verzorgingshuizen gebracht. Elk jaar zorgt dit weer voor veel blijdschap en vreugde bij de bewoners.
De 2e klassen zullen de ochtend beginnen met een kerstontbijt samen met de eigen klas en mentor. Zij zullen zich dit jaar inzetten voor de voedselbank. Voor dit goede doel zullen zij producten meenemen. Daarnaast gaan de leerlingen zelf mooie kaarten met een nieuwjaarswens maken die bij de pakketten van de voedselbank gedaan zullen worden.
Voor de leerlingen van klas 3 & 4 is er in ons eigen theater aan de Vaart een ludieke kerstvoorstelling van de theatergroep The Big Mo. Daarnaast zullen zij nog even gezellig met klasgenoten en mentor samenkomen in de grote aula. Onder het genot van een hapje en drankje en sfeervolle muziek kunnen zij aan de kerstvakantie beginnen.

Hieronder vindt u een kort overzicht van de activiteiten per leerjaar. Hierna kunnen de leerlingen van een welverdiende vakantie gaan genieten.

Klas 1: 08.30 uur ontbijt in grote aula. Om 09.30 uur Kerststukjes maken 10.30 – 11.30 uur Kerststukjes wegbrengen.

Klas 2: 08.45 uur producten voor de voedselbank afgeven ( via de buitendeur ) in lokaal 018. Om 09.00 uur ontbijt met de klas

Klas 3: 09.45 – 10.30 uur kaarten maken 09.45 uur Aanwezig op school in het OLC. Om 10.00 uur Toneel en vanaf 11.00 – 12.00 uur gezellig samenzijn in de grote aula

Klas 4: 09.45 uur Aanwezig op school / OLC 10.00 – 10.50 uur  en gezellig samenzijn in de grote aula van 11.00 – 12.00 uur Toneel

Sfeervolle groeten van de kerstcommissie !

Laatste nieuwsbrieven

menu