SJM
update
0
SJM Nieuws

Kerstgala donderdag 20 december 2018
Geachte ouder(s)/verzorger(s) & leerlingen,

Tijd voor een feestje. Op donderdag 20 december 2018 organiseren we ons traditionele Kerstgala. Na de successen van vorig jaar gaan we ook dit jaar, op uitdrukkelijk verzoek van veel leerlingen, opnieuw naar Bar Disco Showtime in Vlaardingen.
Vorig jaar waren de schoolfeesten tot twee keer toe nagenoeg uitverkocht. De disco is de gehele avond exclusief afgehuurd voor leerlingen van de SJM. Uiteraard is er vanuit school voldoende toezicht aanwezig. Ook worden er geen alcoholische dranken of energiedrankjes geschonken.
Garderobe en toilet zijn gratis.
Op woensdag 12 december startte de “verkoop” van kaartjes in de aula.
Feitelijk is de toegang tot de disco gratis. De leerlingen kunnen hun kaartje namelijk bij de ingang omwisselen voor twee drankmuntjes ter waarde van elk 2 euro.

Wil een leerling meer drinken kopen dan moet per drankje 2 euro worden afgerekend. De ouderraad van school is ook aanwezig en daar kunnen de leerlingen tegen gereduceerde prijzen wat snoepgoed kopen. Het feest start om 19:30 uur en eindigt pas om 23:30 uur.

Dat komt goed uit want de dag erna zijn er geen moeilijke lessen ingepland, maar hebben we de Kerstviering. Een feestje kunnen ze in Showtime wel bouwen, zo hebben we de vorige keer gemerkt. We hebben ook voor deze avond een leuke line-up met diverse DJ’s waaronder de populaire Ricardo Castano en Ruben MC. Bar dancing Showtime kunt u vinden op de Oosthavenkade 9 in Vlaardingen. Vlakbij de brug over de haven tussen de Schiedamseweg en het Liesveldviaduct. Qua afzetten en ophalen is het hier wat makkelijker dan op de smalle Oosthavenkade waar ook ¬nog eens een eenrichtingsverkeer geldt. De leerlingen hebben we graag voor 20:15 uur binnen.
Zonder toestemming van thuis laten we de leerlingen niet voor 23:30 uur vertrekken.

Graag uw medewerking in deze!
The kleding stijl voor deze avond casual chique.

Namens de feestcommissie mw. Ayed en dhr. Elsendoorn

Laatste nieuwsbrieven

menu